Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skum Serie nr. 6



--Du skarpögde clown,
som vädrar Guds nåd,-
redan i logen, -
vart är du på väg?

På vintern sjöng det
i kristallkronan,-
så Folket kunde
´ höra, - vida ´kring!

Brännande iskall
sälta på tungan
av underbart gott
salmiakpulver!

Siv känner sig ej
hemma någonstans -
utom i jollen
på sjön en sommar.

Hon brände svart ris
å älskade med
Hin Håle, då han
avsatte besök.

Nymflika änglar
gör reklam för tvål--
å tittar sig om
efter snöbollskrig...





Fri vers av Marianne Räf
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-05 12:52



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fortsätter kontinuerligt
i tidigare stil.
2014-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf