Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakt upp i helvetet


Det är trappor
steg efter steg
Rakt upp i helvetet

Höjdskillnaden
gör det svårt att andas

Gradskillnaden
slickar med törstig tunga
till dess att hud, kött och ben
knappt går att definiera från varandra

Det finns ett bolster
som kallas himmel
Tappar vi taget och hamnar där
så är det troligtvis ett lurendrejeri




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-09 08:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt som attan!
2014-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol