Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som vi är vana

Ibland är det så konstigt
Allt känns underligt
Fundersamt märkligt

Ibland är det udda
Dumt och säreget
Inte alls vanligt

Som vi är vana vid




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 240 gånger
Publicerad 2014-09-09 23:11



Bookmark and Share


  Ankan_Anki
Kan inte göra annat än att hålla med!
2014-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson