Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det i ett annat yrke, så får man inte idén i tid, kan du ta en paus för att reflektera. Så gjorde jag nu och kom till slutsats varför svenskarna är så generösa, men läger inte själen och hjärta i…  


Fördelarna med altruism.

 

FÖRSTA önskar en trevlig MAN

  Lycka är som solen.

 

Generös man: Svenskarna hjälpar andra för att det är sexigt!

Svenskarna är fixerade i sex.

Det här är det sexigaste man kan göra, skänka pengar.

Något eller annat svensk är en sorts förvirrad kines.

Gamla befolkningen bestnådd är på väg ut ur tiden, det korsade sig i samma gen i många generationer.

 Sedan Svensken kristendomen spannmål Merchant er lärde hur man låna pengar och donera till etablerade välgörenhetsorganisationer, för att ordna adoptioner,  

Allmosa gåvor, Agera som det lindrar trycket på psykiatriska sjukdomar och inser att mår bra att hjälpa andra, och fick respons genom kinesisk kaolin och spannmål och kungliga fruar, pigor. Ren affärsmässig, men lycka kom inte ändå.   

 Jag visste att det var moraliskt att älska vår nästa som oss själva,

Men, från var man där hans attraktion till ekvationen?

Missbruk, svek förtroendet, nästa kan du vara en framgångsrik strategi endast en gång, dör.

  Istället altruismen, vänlighet och mildhet skapar förtroende konton.

  Att lämna en dörr öppen för henne, nästa hjälp till självhjälp osv.  

Med andra ord är vi benägna att mildhet, är naturligt begåvad med en önskan att göra gott mot dem omkring oss.

Och den stora överraskningen kommer från sidan av evolutionen.

Så om något du hade några frågor om denna fråga, det är mitt råd: vara snäll.

  Det ser ut som det "i efterhand och belöningen" är ganska väl förankrad

  art-genen

Attrahera genen.

Eller rika barn leker bäst.

Så du måste inte göra någonting med tvång.

Allting handlar om attraktion och kompatibilitet.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-10 16:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA ibland är världen upp och ner ibland kanske man inte ska förstå
2014-09-11

  Flicis VIP
Kanske det kanske...
2014-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP