Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan behövas!


Livlina



Torra Insikter trängs i
min vankelmodiga själ.

Känner mig slak som en använd durex!

Ruggiga minnen av en
bortsprungen Gårdag, då jag
attackerades av Metropolen, pockar
på uppmärksamhet från
mitt malätna Medvetande.

Darrar som ett asplöv i Stormen!

Tiden rusar på, jag
åldras, dag för dag, som en
skål välling på bordet.

Trött å trasig, ska jag dö, - snart?

Tar en klunk kaffe och känner
en 'kick' ini hjärnan av
pigghet, som en subtil våg, påväg
mot dagens verkställan å slut.

En liten livlina i mitt depraverade Tillstånd!






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-11 11:14



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Livlinor behövs...fint skrivet...
2014-09-11

  KattenKin VIP
Tycker mycket om denna text, darrarande sanning på nåt sätt uttryckt på väldigt eget och fint sätt!
2014-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf