Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen, m.m.


Några anteckningar




Blå Visioner av fjärran land, där
jag njuter av ananasdiet i skära regn.

Mod att leva, behöver jag, då, när
orosmolnen hopar sig likt svarta ormar...

Deserterade från Skolans Liv -- till
Livets Skola, - redan i ett tidigt skede.

I Vimmerby cyklade jag, på Jakt efter
'Speed' mitt i vintern. Iskalla öron!

Troligen, bygger vi inte våra Idéer
alldeles förgäves, som några tycks tro!

Min psoriasis har - helt å hållet -
försvunnit från min hud. Magi!

Lyssnade, intresserad, på kriminalserier
i P1´s radioteater på 1960-talet...

Bos föräldrar gifte sig i Rättviks Kyrka.
Han 'gjordes' på deras bröllopsnatt -52!

De är döda, nu, alla 3.
När å hur - å varför - blir det vår tur?





Fri vers av Marianne Räf
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-11 14:58



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Intresseväckande
reflektioner.
2014-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf