Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att bara öppna dörren på glänt... Att väcka nyfikenheten, lusten. Det finns något därinne ... något som lockar. Något värt att utforska.


Hon berättade att...


Jag träffade en Återvändare
som kunde se med egna ögon.

Hon berättade att...


(Själv hade jag samma dag
vaknat av att jag
låg och försökte blåsa ut ljuset
från de digitala siffrorna
på min klockradio.
Något som verkligen
hade övertygat mig.
Jag var totalt
jävla ensam.

Men så träffade jag henne.)

Hon berättade att...






Fri vers av Anders P H
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-04-02 10:55



Bookmark and Share


  Smultris
Det går inte att sätta fingret på denna dikt, det går inte att berätta vad den egentligen handlar om... Men det gör inget alls för jag faller pladask för den:)
2006-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Anders P H
Anders P H