Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIMEOUT SVERIGRE



Vem fan kom på detta med pengar, eller
Än värre vad kungar klargör liggandes runt i sängar...

Vem kom på detta med olika land, eller
Än uppenbart kring främmande på ängar sovandes drängar...

Vem fan uppfann första flaggan, eller
Än var det mest att visa vem man egentligen var på ängar...

Vem är du i din del av världen

Jag vill möta dig i ett krig egg mot svärden och all den dumheten
Jag har tunga frågor som handlar om du och hela jävla mänskligheten

Jag är ditt nya krig
endast följ min renande stig

Jag är ditt samvete och svenska band
i öken kring ett land utav sand

Gult och Blått
kanske någon har förstått

Vår fana
polisen får inget ana

Åk hem
med din redan förkortade lem

Hudar står på rad
>Heter Dugar längs kommande parad

Vad ska vi göra med alla förhudar
och dem aborterade fosters brudar
och all skit - DNA aha ahhaer

Nej dra tillbaka
så länge du kan försaka
med våldtäkt vänstern skaka











Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-12 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B