Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min oförmåga att dö

Gör det bara
Ingen bryr sig alls

Jag vill krypa ner i ett hål där ingen finner mig
Ingen ska behöva se mig mer
Jag gömmer bort min vidriga skepnad
För ingen kan älska mig
Ingen kommer älska mig
Ingen har någonsin älskat mig

Kärlek och kvinnor var inte ämnade för mig
Nu ska jag inte störa någon mer
Min själ är inte frände med någon
Mitt ansikte finner ingen behagligt
Min kropp behagar ingen

Jag älskade henne inte
Eller gjorde jag det?
Jag tog så illa vid när hon var med någon annan
Tål jag inte att se någon annan lyckas?
Är jag så usel?




Fri vers av GalenSvensk
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-14 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GalenSvensk