Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bo gick bort Påskdagen 2009.


Till Bo



Din själ träder
fram
ur diset, likt
en smygande katt -

- på väg mot en annan
dag...





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-14 09:30



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fina minnesord.
2014-09-15

  ULJO
Fin hyllning till en vän
2014-09-14

    ej medlem längre
Vackert!
2014-09-14

  KattenKin VIP
Vackra ord!
2014-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf