Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död blomma

Jag är en död blomma,
Plocka inte mig,
Hur mycket du än försöker,
Jag förstör bara för dig.




Fri vers av Rasmus Tegebjer
Läst 477 gånger
Publicerad 2006-04-02 13:49



Bookmark and Share


    Louise B
skitfin.
gillar den.
2006-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Tegebjer
Rasmus Tegebjer