Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter Valet 2014.


Förändring



Livliga scenerier--
Träden flammar, snart, av höst.
Stigande energier -
uti syd, nord, väst å öst.
-Bort med Hierarkier!

Makten har förskjutits, nu,-
från högerns - till vänsterns block.
Är bra med Förändring, ju, -
- när landet gått i stå och
allt som hörs är Folkets -BUU!!

Nu, väntar andra tider!
Åtminstone tror jag det!
När röda hjärtan svider--
vill de ej -åter- gå bet!
Vi lyckas - vad det lider!

Man kan inte jämt åka
i samma gamla hjulspår.
Kan löna sig å bråka
lite, så det hela går -
fint å Freden får råda!

Det kan bli arbetsamt, men
det är, ju, -verkligen- värt
besväret, för att vi sen -
ska någonting oss ha lärt -
- å får se Förändringen!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-15 09:08



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ska bli spännande att följa
framöver!
2014-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf