Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi dansade

Morgon ljuset väckte våra trötta ögon.
Frukosten mättade våra hungriga magar.
Smekning på kinden värmde min kropp.
Våra nattkläder smektes av och vi älskade.
Efteråt vi skrattade och pratade om allt.
Musiken satte du på
och vi dansade i oss kläderna på
Ja dansade oss glada.
Fulla av kärlek och lycka
Jag älska dig




Fri vers av NannaAuroraMaj
Läst 261 gånger
Publicerad 2006-04-02 14:41



Bookmark and Share


  Therés
underbar text och säkert ett fantastiskt minne
en 5:a!
2006-04-03
  > Nästa text
< Föregående

NannaAuroraMaj
NannaAuroraMaj