Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Går 3 steg fram och 5 bak... Hoppas att det snart är 3 bak och 5 fram =) Ajajaj....


Snart klar



I en dansande värld
Där man blir så lärd

Stiger jag nu ut
För att leka tittut

Ger mig hopp
Att finna min kropp

Hoppar hit
Men även dit

Klarar snart av allt
Irrar inte mer va ballt

Jag har funnit min hatt
Spinner som en katt

Jag har fått fnatt
Är detta ett spratt

Bubblar lycka
Va ska alla tycka

Men ack så trött
Somnar nu så sött



Lynx63 ©




Bunden vers (Rim) av Lynx63 VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-09-15 23:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Upplyftande.
2014-09-26

  Maria Sundelin VIP
En bli glad av dikt :)
2014-09-19

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppfullt och fint...
2014-09-18

  Ljusletaren
Gulligt/ kram
2014-09-17

    ej medlem längre
Mångtydigt å klurigt. All väl! Birger
2014-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP