Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skam

Ingen att prata med

ingen som förstår

ingen som villl lyssna

 

mycket dumt har jag gjort

oansvarig har jag varit

full av mina ideér

 

som lett mig fel

så sällan rätt

skammen bränner mitt skinn




Fri vers av mickech
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-16 23:47



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Alla gör vi fel ibland...de tär nog oundvikligt
2014-09-17

  Angel of love
Vi är alla mänskliga, vi gör fel. Vi lär oss av dem inom sinom tid.
Ärlig och fint text.
2014-09-17

  Rise Little One
Ingen är felfri!
2014-09-17

    ADI Nehlin
berör..vi har nog allt gjort sådant vi inte är stolta över
2014-09-17
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech