Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rotation

Motsägelsens antites ruckas
Konsumtionens begär ökar
Rivalitetens motsåndare slåss
Blindas synsätt förmörkas
Dövas röst dämpas
Skräckens monster flyr
Lyckans rus skrattar
Kyssens effekt avtar
Tjuvens händer stulna
Smärtans ömhet värker
Trötthetens sömn somnar
Kärlekens glöd älskar
Illskans agg förargas
Så nu roterar världen igen




Fri vers av G.Host
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-17 14:29



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Oj, nästan som en vers ur Bibeln, hur det ska bli den sista tiden!! Jaa, alltså Nu!! Psalm 12 i Psaltaren säger något liknande... Men Det Goda vinner till sist.
OCH alla sårade Bla jag och Du får våra tårar torkade om Vi vill.. Take care
Applåder KB
2015-03-20
  > Nästa text
< Föregående

G.Host
G.Host