Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek?

Jag såg dig första gången i hat
Du såg mig genom svarta ögon
Bilden av mig lugnade din ilska
Min storhet förlamade dig
Dom blå ögonen kalla
Skinnet vitt som snö
Vem är han?
Vad är han?
Jag är ingen
Jag är inget
Den formlöse jätten
Din mentala hjälp
Genom oheliga ritualer
Skall du åter leva
Jag offrade mitt blod för dig
Så du kan bli lycklig
Du sparkade på min sargade kropp
Trodde att du skulle segra
Jag är ditt blod nu
Du är under min kontroll
Jag finns inom dig för alltid
Ingen väg att fly
Detta är priset
För lögnen du skapade




Fri vers (Fri form) av G.Host
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-20 07:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

G.Host
G.Host