Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våld !

En spark i röven
och fötter
som landar på jorden

Välbehövlig
fysisk åverkan

Våld som
krävs
i rätt
läge




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 264 gånger
Publicerad 2006-04-02 17:10



Bookmark and Share


  anneluca
Precis den typ av våld som man kan behöva ibland. :-))
2006-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan