Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÖPSEDELN 43

LARMRAPPORT:

Långa löpsedlar läses inte!

Vi på vår tidning har självklart tagit del av
larmrapporten med stort intresse och vi
hyser självklart stor förståelse för läsar-
reaktionerna.

Vi gör självklart allt som står i vår makt
för att minimera längden på våra löp-
sedlar.

Om du som läsare trots detta skulle stöta
på en löpsedel som du inte är nöjd med,
så ber vi dig att kontakta oss via mail:

langalopsedlar@bastakvallstidningen.se

Tack på förhand!




Övriga genrer (Satir) av Dan Myrbeck
Läst 267 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-10-03 15:44



Bookmark and Share


  Glitr
Så tokigt :-D
2014-10-21

  Tobias Haglund
Bra satir och underfundigt!
2014-10-10

  Anya VIP
Hahaha....sarkastiskt om denna ytliga rikets tredje stadsmakt.
2014-10-07

  Angel of love
Ha precis ibland räcker bara ett ord för att dra till sig uppmärksamheten.
2014-10-07

  Lars Hedlin
Ibland så är det just bara rett ord som räcker!
2014-10-05

  anits VIP
Bra skrivet, det räcker ofta med ordet larm, så säljer tidningar...
2014-10-04

    ej medlem längre
Håller med Peter, mer i haiku form. ;)
2014-10-04

  Maria Sundelin VIP
En ordfråga
2014-10-03

  Rise Little One
Haha, så underhållande löpsedel ;)
2014-10-03

  ResenärGenomLivet VIP
Man hinner nog inte läsa dom om dom är långa, för folk har så bråttom nu för tiden...
2014-10-03

  louisegirl
Bra skrivet..
2014-10-03

    ej medlem längre
Och hur mycket i en tidning läser man egentligen, det mesta är nog bara sidfyllnad...
2014-10-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Tankeväckande! Har slutat köpa Expressen. Man blir bara trött av all skit.
2014-10-03

  Teresia Ridell
Haha ja nog är det så.. Bättre med en kort som tex..(bröst-)chock, (naken-)chock...etc...
Ja "vi" tycks ju ännu kunna bli chockade av allt så...;)

Härlig i-tiden humor:)
2014-10-03

  Ponkla
Kul skrivet! De får börja skriva i haikuformat! Mycket man får in på en sådan liten text. :)
2014-10-03

  Marita Ohlquist VIP
Typiskt!
De skriver om längden på löpsedlarna inte om innehållet.
2014-10-03

  Ingrid Trolle
Underbar satir och
fantastisk mailadress
2014-10-03

    ej medlem längre
Det räcker med ordet LARM så säljer tidningen som smör.
2014-10-03

  Connie
Bra med lyhördhet från redaktionens sida! På så sätt får man många fler glada och inspirerande läsare!


2014-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck