Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter månader av psykisk terrorisering är jag fri, visserigen går jag ut mot arbetslöshet, fyller 61 bast på söndag... men jag är FRI! Hallå Livet... här kommer jag!... vad väntar om hörnet? :-)


Men vet du

Mycket jag lärde dig
du ville det ofta
osäker och vilsen
i din chefsroll

Vi var bekanta
sen tidigare
skrattade mycket
det kändes bra

Men något hände
du fick inte alls
som du ville
du surade

Gick förbi dig
med en idé
du kallade in mig
sparkade ut mig

Tittade kallt på mig
inget förtroende sa du
men vet du 
- karma kommer

Steg ut genom porten
kände både sorg
men mest frihet
- tack min vän

... äntligen FRI

 




Fri vers (Fri form) av AjBi
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-19 22:11



Bookmark and Share


  Connie
Vilken kraft, ger en otrolig energi!
2014-10-08

    AgnesKenshin
igenkännande!
2014-09-26
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi