Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du?

Ser du hur huden spricker under dina slag?
Ser du?
Ser du hur den blir mörk av spräckta blodkärl?
Ser du?
Ser du hur benen bryts och krossas av smällarna?
Ser du?
Ser du hur hårrötterna slits loss?
Ser du?
Ser du hur hon inte kan andas av smärtan?
Ser du?
Ser du hur hjärtat springer mot sitt sista slag?
Ser du?
Ser du hur någon bryter samman på grund av dig?
Ser du?
Ser du hur någon faller i den eviga glömskan?
Ser du?
Ser du hur hon dör?




Fri vers (Fri form) av Dark blood
Läst 142 gånger
Publicerad 2014-09-19 22:12



Bookmark and Share


  Kulkub
Så jävla stark text!
2014-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Dark blood