Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogens folk

Nu sjunger näktergalen
I skuggornas salar
Och folket lyssnar förundrat
Medan solen den dalar

När natten nu faller
I lugnets timma
Ser de skuggor från tiden
Från forntidens dimma

Magin finns i kvällens sista ljus
I vinterns sista vindar
Skogsrået vaknar
Bland björkar och lindar

Folket prisar skogen
Ty den är skogsråets hem lunden
Där finns ingen tid
De lever för stunden

En ny era har börjar
Fylld av äkthet och ljus
Folket känner det
När skogsrået vaknar
Finns sången i kronornas sus






Fri vers (Fri form) av Dark blood
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-11 20:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert från skogen.
2014-10-11

    Dark blood
Tack!
2014-10-11

  Chawa VIP
Mycket vacker text med ett trolskt budskap...
2014-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Dark blood