Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en vän.


Milda Makter!



Milda Makter!
Vad väntar oss?
Har vi pakter --
med stjärnors bloss?

Vill du vara,
- här hos mig, -
utom fara,-
- från allt Ståhej?

Det är, nog, Tron -
det hänger på!
Laglösa hjon
vill tänka så.-

Förekomst av
vilda tankar;
Å, hjärtats trav
skyndsamt bankar!

Vill du gå med
mig i lunden?
På nånn vid hed -
rasta hunden?

Be nånn djävul
flytta på sig!
Ha litte kul - -
Fixa Tjohej!!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-19 22:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, tjohej...det låter kul...:-)
2014-09-21

  ULJO
Skön inställning du har till livet i denna finurliga text.
2014-09-20

  Per "Läsaren" Sörqvist
jag tycker den är skön
2014-09-19

  Kulkub
Yihaa låt oss lyfta jorden lite ;)
2014-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf