Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Album



Mitt hjärta är en grav
Ditt hjärta är ett hav

Lämna henne
i naturens sköte
och samma kärlek
återkommer
till dig

Mitt hjärta är en grav
Ditt hjärta är ett hav




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2014-09-20 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP