Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel där

Spegel där

Vet gör jag
jag är din känsla av skuld
Varje gång du ser mig
är du rädd för att drömma om mig

Eylem Dal




Fri vers (Fri form) av Eylem Dal
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-20 15:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt. Och väldigt vackert. Grym bild till!
2014-09-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket snyggt formaterat

men rädd för att drömma om dig är jag så ej, tvärtom, jag önskar det totalt
2014-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Eylem Dal
Eylem Dal