Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några noteringar.


Dikt efter Tuppluren



Luta sitt trötta huvud mot en len
silkeskudde i violett å cerise.

Somna, bums, å drömma i nånn
timme att allt ordnar upp sig.

Mörka nätter i september, ser jag
ut i Kosmos´ mystiska stjärnevärld.

Hans sätt å spatsera med vita barnskor, vid
sina första steg, stödd av pappan, var sött!

Hennes mun gjorde en spydig min, då hon log,
men hennes ögon sken av idel vänskaplighet.

Det förflutnas många hemligheter, som
utlagda minor i samtidens tankegångar.

Skolkade mig igenom halva Gymnasiet.
Hade haft en svår nervkollaps, första terminen.

Har gått genom Livet med en säregen lust
att lyckas överleva Morgondagen....

Jag kanske inte passar in i mönstret, - men
upplever inte mig själv som särskilt udda!

Provade, nyss, Digestive-kex med kaviar.
Det gick, ju, å äta, - var riktigt gott! ----





Fri vers av Marianne Räf
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-20 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf