Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet i rumsarresten:


Oj, oj, oj!!!



Oj, oj, oj, - vad långsamt
Klockan går! Som om
den håller tiden i
strypkoppel, när den
rackar´n far iväg!

Oj, oj, oj, - hur står det till
med det lilla Samvetet?!
När syndade du senast?
Skenheligt nonsens om du säger
dig aldrig velat nånn nått ont!!

Oj, oj, oj, - alla vill ha Gud, naken
i sängen, mellan rena sidenlakan!
DET är Dagens Sanning! Jag VET,
för jag vet hur Han attraherar ---
och jag vill, ju, exakt samma Sak!

Oj, oj, oj, - ÄR jag galen??????????
Och, Världen har de sanna svaren?!
Som jag, då, gått bet på......?
Men, HUR kommer det sig
att jag ingenting får veta!?

Oj, oj, oj, - ska Satan få
fortsätta bärsärka mitt Liv?!
Å, klockorna gå baklänges, tills
Gårdagen kommer, bakifrån, å
tar oss tillbaka till - Havet!?





Fri vers av Marianne Räf
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-21 15:42



Bookmark and Share


  aol
Grep tag i mej, Gud naken jojo känns som en stark känsla för någon som gäckande glider undan,
2014-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf