Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-Vänta å se!


Det visar sig!



Dunklet döljer
krälande ormar.

Snart, faller natten på - å
Ingen, Ingen - kan se vad
som försiggår i Landet,
i Staden -- eller *VOW*,--
i Underjorden!-

Det visar sig,-
när Dagens ljushand smeker
bort mörkrets sand ur
våra ögon, - genom Televisionen.- -

-Klockan - är -redan- natt - nu!
*************************************
Kommer vi att leva lika mycket, som
de 'döda desertörerna' i Paradiset?!
Är Lyckan nått Slags Slit-&-Släng-'vara'?!
Eller: Har jag rätt i att den är för Dyr för det?!

Det visar sig, -- vad vi vill ha!

Vi har återuppstått ur en dödlig Evighet...
Det 'klickar', dagligen, nu, mot nått Större!
-Nu, går det bara framåt! -Vänta å - se!

-Här, är jag! Jag kommer!....





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-22 02:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En Snygg text i ett Rikrigt snyggt fdormat,,,,
2014-09-27

  ResenärGenomLivet VIP
Just så...den som lever får se...bäst att inte ta ut nåt i förskott...gillar slutet...
2014-09-24

  ULJO
Finns många slagfärdiga strofer här. Bra jobbat
2014-09-22

  Åsa Njunjes
Vilken härligt crescendo!
2014-09-22

    Dan Myrbeck
Gillar särskilt:

Är Lyckan nått Slags Slit-&-Släng-'vara'?!
2014-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf