Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstkärlek

Jag går över nyfallna löv som lyser upp den gråa asfalten.
De lyser upp så fint i de klaraste höstfärgerna.

Det prasslar under skorna när jag promenerar ensam över tomma gator och tänker på dig.

Vart jag än går så letar jag automatiskt med blicken i hopp om att få syn på dig någonstans. Precis som färgerna på löven, har du färgat mitt hjärta och min själ.

Du har färglagt hela min värld med din färgstarka personlighet som har lämnat starka avtryck på mig.

Ihopslingrade kan vi se varandra djupt i ögonen medan timmarna flyger förbi. Med dig finns det aldrig något tidsperspektiv.

Vi lever i nuet och jag njuter av ditt leende och vill med detsamma se ditt nästa.

Du är lycka.

Jag förknippar dig med hösten, det var då du fångade mitt hjärta och färgade hela min värld i mina absoluta favoritfärger.






Fri vers av Evelina Erixon
Läst 229 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-22 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelina Erixon