Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans namn är Ångest.

Om du bara kunde lyssna.
Skulle du då förstå mig?
Jag har alltid känt mig så fel.
Ett fel som är bortom räddning.

Misslyckad.

Du tror att det är så lätt.
Du förstår inte min kamp.

Tänk om du kunde vara mig för en dag.
Då skulle du kanske förstå.

Jag är så kall.
Jag kan inte känna någon värme.

Jag är frostig inuti,utanpå.

Jag är trasig.
Och börjar tvivla på om jag går att laga.

Jag önskar mig bara en sak.
Att dom långa armarna som drar och sliter i mig

Ska släppa taget.







Fri vers (Fri form) av Evelina Erixon
Läst 261 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-02 18:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hej, vilken fin text. Finns om du känner att du vill prata. Kärlek till dig <3
2020-07-18

    ej medlem längre
Jättefin text hjärtat mitt.
Jag älskar dig som fan!
2018-03-13

  mickech
Bra skrivet om den där äckliga ångesten, men den släpper sitt grepp så småningom.
2016-11-02

  Susanne Klint Martell
Känns igen.
Men Ångest är inte ett namn, det är en känsla ... som vi kan besegra!
Bra skriftat!
2016-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Evelina Erixon