Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/"SIMON says": aka storförfattaren Siri Hustvedt)


G L Ö M S K A N S - genialitet!























SH=

varje konstverk

är alltid

två konstverk;



det vi ser

och det vi kommer ihåg".



träffsäkert,


men hon glömde


triangulatets triumf:



/alltså för det tredje:/


det konstverk vi glömmer,

som om vi aldrig


mött det.



(Tack och lov,

anförde

Kritiker Tvervigh).




Övriga genrer (Essä/Recension) av KYREUS of Sweden
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-23 16:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Konstverk träffar .... eller missar ... målet.
2014-09-23

  Ingrid Trolle
Sant och elakt
av kritiker Tvervigh.
Om det nu är så att
det gäller ett speciellt
konstverk. Men man
kan ju inte låta bli att
skratta åt Tvervigh.

2014-09-23
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden