Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmarna är vi


De säger att drömmarna tar slut
eller åtminstone tunnas ut
vid medelålderns början.

Tänker mig en trafikerad motorväg
vilken avsmalnat till en stig.
Ljud och dån, fart och fläkt
ersätts med skogstystnad.

Gräs och mossa växer över det som var,
men försvinner vi verkligen?




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-25 09:31



Bookmark and Share


    AA VIP
Who knows. Läste någonstans följande; vi finns inte, vi blir osynliga..
2014-09-25

  Lars Hedlin
JA en bra undran...vem vet ?
2014-09-25

    AgnesKenshin
nä det kan vi ej!,,, hemskt vore det ju, man blir bara lite mer "mossig" :)
2014-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol