Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funderingar på vad som är rätt, det här är inte alls så lätt. Vissa vårdställen, har så mycket att göra att dom glömmer varför dom är där.


Orden som kom


För 20 år sedan!

Reklamera dina knän
Till vem?
Dina föräldrar!
Men?

Arg besviken sårad
Får man säga vad som helst
Spar vi pengar även där

Lever i en bubbla
Är väl nöjd
Vem bryr sig

Jo jag är man inte en människa
Har jag inga känslor
Får frågor

Svaren som vill komma ut
Svart bitter ilska
Men ingen lyssnar

Varför är du så ärlig
Man kan såra
Precis jag blev det

Du
Men jag menade
Vem menade du
Den på sin höga häst

Men på detta sätt
Att lära sig tiga
Nej inte jag

Men säga sanningen
Lagom inte för mycket
Regler för andra

Ja även för mig
Etiketter i vården
Bemötanden empati

Denna gång gick allt fel
Varför sa dom så
Tänk om dom bara visste

En liten adopterad dununge
Simmar runt med sina syskon
Lär sig alltid den hårda vägen

Men en dag blev även jag en SVAN

Möter en ny 20 år senare!

Vänlig
Empati
Förstår

Tack du fina människa
Vården kanske överlever
Om fler av dig kan klonas



Lynx63 ©





Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-26 17:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbar känsla när man möter människor som bryr sej...fin
beskrivning av dina upplevelser...
2014-09-27

  Ljusletaren
Säger som Bibbi ... tänkvärda ord/kram
2014-09-27

  Bibbi VIP
Så tänkvärda ord.
2014-09-27

    ej medlem längre
Fina stöpta tankar till vänners glädja! Roligt att läsa dig igen käre vän!
2014-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP