Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berör



Kloka ord i många dikter
Alla berör mig
Några mer

Tänker efter
Stannar upp
Andas

Nickar instämmande
Hjälper mig att välja
Leder fram inte bak

Är inte ensam mer
Tack för att ni finns
Backen är inte så jobbig längre


Lynx63 ©






Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-09-26 17:50



Bookmark and Share


  Kim VIP
Dito!
2014-10-07

    ej medlem längre
Finns mycket gott att tanka härinne:)

2014-09-28

  ResenärGenomLivet VIP
Att hjälpas åt är aldrig fel...kom igen...
2014-09-27

  Ljusletaren
Goa fina du /kram
2014-09-27

  Bibbi VIP
Gott att kunna dela...
2014-09-27

  Maj-Lis VIP
Ja, vi finns
2014-09-27

    ej medlem längre
Allt gott till dig kära vän!
2014-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP