Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trakasserier på jobbet


Passar - passar inte

Du ser mig inte
hör mig inte
- när det passar dig

Din blick är kall
din röst som is
- när det passar dig

Du hugger i ryggen
då ingen ser
- när det passar dig

Du spelar förstående
men hånler 
- när det passar dig

Jag kommer snart
att drämma till
du kommer inte förstå

... vad som hände...

- men det passar mig

 

 




Fri vers (Fri form) av AjBi
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-26 21:41



Bookmark and Share


  Connie
Griper verkligen tag, så igenkännande!
2014-10-08

    AgnesKenshin
bra flyt i texten! hoppas dock ej den är baserad på verkliga händelser, för ruggigt är det med mobbning.
2014-09-26
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi