Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kamp mot trötthet.


Brejker



Okristligt trött
mellan vallar
av rosa sömn,
där jag knallar
i klurig dröm.

Ville veta
hur allting är.
Börja´ leta,
i stort besvär.
SOM jag streta!

Tvivlade på
att jag kunde
Sanningen nå
uti Sjunde
Tiden, så rå!

Med denna dikt
försöker jag
bryta den svikt,
tröttheten gav,-
- även på sikt!

Röjer en väg
mot Fullbordan.
Rätt stora steg
åt gången kan
jag ta, - ej feg!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-27 11:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Svårt att ta sej ur trötthet...ett bra försök här...det är bara att streta vidare...styrkekram till dej...
2014-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf