Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SATANS UGNAR

en del menar sig ha svårt tro

att Satan har plågor

hemma hos sig

i Helvetet,


och ändå har han börjat sin verksamhet

redan här på jorden: Hitler var

en av hans medarbetare.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-27 12:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Förbannelser behövs inte då den Ljusa fångenskapen är förbannelse nog. Orden jag ger dig är av solidaritet och medmänsklig omsorg. Önskar verkligen din frihetsdag.
2014-09-29

  Larz Gustafsson VIP
Jag vände om en gång. FRÅN Satans makt till Jesus. Det räcker.
Jag är hur fri och öppen som helst.
Det är alla satanister och djävulsdyrkare, häxor och medier, astrologer och andra Satans tjänare som är bundna.
You'll never change me.
Och eventuella förbannelser biter inte på mig som är skyddad av Jesu Kristi blod och en eldsmur av änglar.
Dig har lögnens fader, Satan. dragit vid näsan.
Vi skördar det vi sår.
2014-09-29

    ej medlem längre
Larz har fortfarande all tid att vända om, bli fri och öppnad. Inför svarta tronen. Samt stråla i Mänsklig glans utan gud.
2014-09-27

  Larz Gustafsson VIP
Satan är lögnens fader.
De som tillber honom kommer att få del i plågorna.
Att Satan just nu skulle befinna sig i den brinnande eldsjön stämmer dock inte med Bibeln.
Han SKALL kastas i den brinnande eldsjön efter den yttersta domen.

Det är satanister som är livsförnekare. De har ingått förbund med döden.
2014-09-27

    ej medlem längre
Satan vill bygga den inre gudomen i total frihet utan eliter, ismer, läror och dogmer. I total motsats till Hitlers galna slöja över mänskligheten.

Den gråa människoondskan ska inte sammanblandas med den svarta gudsfientliga nivån rent andligt. Det är förtal och mytbildning att Satan vill människor illa. Ett påhitt för att locka folk i religiösa klor och livsförnekelse.
2014-09-27

  Göran Gustafsson VIP
De aspekter av livet som personifieras i Satan finns i varierande grad hos alla människor.

2014-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld