Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några enkla rader.


Dagbok - söndag


Sitter i sjangserad soffa. Min ande blickar
ut genom "själens fönster", (- ögonen).

Fienden grupperar sig omkring mitt tjäll.
Kärleken flämtar av Längtan i hjärtat.

Solen dalar nedåt, bakom mörka fasader.
Dagern grumlas av tätnande skuggekorn.

Min vedersakare, Skökan, vet jag inte
vad jag skall taga mig till med!!!

Vissa minnen man har från kött man varit,
går på parad i hjärnan, då det kvällas.

Lördag närmas söndagen. Det kommer å
bli fint med måndag, vardagsvecka...

De kan kanske få ned mig på knä, igen, -
- men det är nödvändigt å resa sig, på nytt!

De sjunger i radion; det ger Information om
att allt inte är - såsom man förväntas tro!

Problemen ältas i dagbok & dikt. Ibland, tycks
de ändlösa, men det finns, nog, Lösningar!

Jag tänker på en speciell person, jag hörde i
ett häftigt Pådrag i Etern, härom natten!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-27 18:17



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra reflektioner.
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf