Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill ingen kvinna!


Dela på en man!



Man kan känna
Fienden nafsa
en i nacken!

De vill, verkligen,
ta
din Kärlek till sin...!

Flammor i askan;
Vart tog han vägen, - -
han som lovade dig Allt?

Du har väntat så
länge, - nu, finner du dig i
total ensamhet.-

Liten å föraktad, -
- blåst på Älsklingen, -
-- som alltid!

Fienden säger att:-
-Kärleken är ej -
- för dig!

Du skär upp några
tomater. Hjärterött blod -
- ur din näsa!

Du kan vinna!
Om han är med dig....
Kämpa, själv, också!!





Fri vers av Marianne Räf
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-28 12:13



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra på samma tema.
2014-09-30

  Åsa Njunjes
Jag gillar det hoppfulla slutet efter den djupa uppgivenheten. Det kändes som om jag blev befriad.
2014-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf