Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
frågetecken


Ut pictura poesis?

ansikten
jag kan ju inte återge...
vadan önskan att överföra?
varje levande
så mycket mer




Fri vers (Fri form) av Martin Hellberg Olsson
Läst 296 gånger
Publicerad 2014-09-28 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Hellberg Olsson