Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mormor. några år sen nu.


Elsie Hellberg in memoriam

Det är en ganska kylig dag
i mars
när döden klär i Bohuslän
när orden har en särskild tyngd.

'Det blåser i träden idag.'
'Det gör det...'

och måsarna, och svanarna
är ovanligt symboliska
av sig, denna halvstångsdag.




Fri vers (Fri form) av Martin Hellberg Olsson
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-15 19:11



Bookmark and Share


  axveronika
fin
2014-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Martin Hellberg Olsson