Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-Om han var min!


Bara ett lån?



Lyckan, den gror,-
i köttet bor.
Så ljuv till sinn, -
- om han var min!

Vet ej om han
älska mig kan.
Är jag nervös,-
- för pretentiös?

Ett tidsfördriv
i mitt blå liv,
han blivit har....
En finfin karl!

Är det fara --
- 'stalker' bara -
han ser mig som?
-Men, varför kom

han i mitt Liv?
Bara 'pin kiv',-
vårt lilla 'Skjut'!?
Sen, gick han ut!

Med raska steg,-
tog samma väg,
han kom ifrån.
Ett kärlekslån...!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-28 23:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är kanske så att kärleken är ett lån...det tål att tänkas på...
2014-09-29

    Dan Myrbeck
Frågan är om vi någonsin HAR kärlek,
eller om det alltid är fråga om ett kärlekslån???
2014-09-29

  ULJO
Berörs av din text med många intelligenta rim
2014-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf