Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiss



Verandan lyser förföriskt
Ormbunkarna på fönsterbänken
Korgstolarna med de ljusgröna
manchesterkuddarna står tryggt
tillbakalutade på sisalmattan
vilken täcker hela golvet

Mjukt faller eftermiddagsljusets
silversken på dig
genom verandadörren
Musiken får enheten att nå sin fullbordan
Jag tänker på
hur mycket du betyder för mig




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2006-04-03 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP