Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten

Du min drottning
i vardag

din trollstav
över tristess


Plötsligt skrattar jag åt
intrampade makaroner
och osorterad tvätt

Jag inte en
prins
men ej heller en groda

med stapplande steg
och yrseldans

dansar på rosor
taggarna sticks


verkligheten
känns




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 241 gånger
Publicerad 2006-04-03 10:31



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
UNDERBART,VILKEN RYTM...SOM GÅR IN I SJÄLEN!
2006-04-03

  Propella
Åh Ola, du gör det igen! Igenkännande, mjukt och med en smula härlig humor.
2006-04-03

  Smultris
En perfekt beskrivning av vardagen... Både underbart och tristess...

Gillar speciellt "din trollstav
över tristess"

Ja... verkligheten känns....
2006-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan