Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer aldrig

En lång blick,
ett häftigt andetag.
Det kan aldrig bli mer,
vet inte ens om jag vill det ska.

Du är den jag jämför med,
den som blivit mitt ideal
men som jag aldrig kan få.
Är det därför jag vill ha dig?

Är det kärlek eller lusta?
Jag vet inte,
vet bara att det aldrig blir vi.




Fri vers av Wågis
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-04-03 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wågis