Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl

En snabb vinkning,
ett snett leende.
Inget mer behövs.

Varför säga mer
när allt man vill säga är adjö?




Fri vers av Wågis
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-04-05 23:49



Bookmark and Share


  Kopia
Bra fångat ögonblick av en känsla!
Fyndig och lekande skrivet!
2006-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Wågis