Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidlös



Ett fönster
är mitt sinne
öppet om sommaren
när värmen smeker
din hud
vindarna
leker i ditt hår

Ett fönster
är mitt sinne




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 525 gånger
Publicerad 2006-04-03 10:39



Bookmark and Share


    Aequus
Du målar vackert med ord, mycket skickligt!
2006-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP