Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höjden av snålhet

Höjden av snålhet är att ta med
rakapparaten och ladda den när
man är bortbjuden.




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 599 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-10-08 15:11



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
haha, denna tyckte jag om!
2014-10-13

    ej medlem längre
Var laddar du mobilen som du har i en sväng i gatan kanske
2014-10-13

  Eva Helene VIP
Finns nog värre, fast kan hålla med om att det är gnidet.
Minns från min barndom en farbror som brukade säga till sin fru på kalas: Knäpp opp om dej Frida så att du kan äte lite mer.
2014-10-13

    ej medlem längre
Kanske måste raka sig inför nästa möte:)
de finns säkert dem som bär med sig
apparater här och var och laddar..
2014-10-11

  Tobias Haglund
Haha roligt! Kvickt och välutfört!
2014-10-10

  Connie
Haha, tack för dagens första skratt ;)
2014-10-10

  ResenärGenomLivet VIP
Tror faktiskt att det finns de som gör så...
2014-10-09

  louisegirl
Hahaha goa du..
Snålheten bedrar visheten ;)
2014-10-09

  anits VIP
Ja, det kan jag hålla med om!
2014-10-08

  Ponkla
Kollat på superspararna på 5:an? :)
2014-10-08

  Maria Sundelin VIP
Ja, eller att ta med sig toarullen hem när man går på toa på krogen
2014-10-08

  Ingrid Trolle
Kanske aningen
överdrivet?
Roligt!
2014-10-08

    ej medlem längre
Haha, ja det vore pinsamt..
2014-10-08

    ej medlem längre
Då får man nog skämmas...
2014-10-08

  agneta pichler
vilka bra spar tipps.. haha
2014-10-08

  Marita Ohlquist VIP
Ja, det är gnetigt!
2014-10-08

  Lars Hedlin
JA då är man bra snål......
2014-10-08

    ej medlem längre
Då är höjden (botten) nådd!
2014-10-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Snål spar så faan tar!
2014-10-08

  Anya VIP
Kanske skulle passa på att raka sig borta också...jag menar det kan ju gå lite vatten att tvätta bort skäggstubb som sitter kvar på haken??? ;)
2014-10-08

  Angel of love
Haha ja fy. Då jävlar är man snål.
2014-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck