Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig till dig till alla

Dina steg går rakt in i mitt hjärta
misstänksamma blickar
ger vi inget för
snart är tiden inget hinder
inget som stör
jag kastar alla mina ägodelar
det finns inget jag behöver
bara dina ögon och dina händer
nära mig
stjärnorna har ingen chans
mot dina ögon som ger mig
allt vad man kan behöva en regnig dag
visst kan man spekulera
om ris och ros
jag sjunger en blues
and its all about you baby
ingenting skrämmer mig
utom när dina steg går ifrån mig
när du närmar dig igen
blir mitt hjärta varmare än ett vulkanutbrott
är det ett brott det vi har ihop ?
en sådan kärlek som vissa aldrig kommer i närheten av




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-03 21:33



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Underbart, vilken het och rusig kärleksförklaring !
"stjärnorna har ingen chans mot dina ögon som ger mig allt vad man kan behöva en regnig dag". Fantastiskt ordval !
2014-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan