Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÄTTRE ATT VARA SOM MAN ÄR






Den som försöker vara alla till lags

förlorar sin trovärdighet

och sig själv




Övriga genrer (Aforism) av Marita Ohlquist VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-10-04 09:00



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Man ska först och främst vara ärlig mot sig själv och stå för sina åsikter. Det inger respekt. Bra skrivet, Marita
2014-10-16

  Ljusletaren
Absolut sant/ kram
2014-10-07

  ULJO
Klokt och genomtänkt
2014-10-06

  Lars Hedlin
Ja just så
2014-10-05

  Anya VIP
Så sant...men så svårt. Hos oss håller jag och sonen på att lära oss. vi gör framsteg.
2014-10-04

  Valter Örn VIP
Så här kanske man kan se på vår nya regering.
2014-10-04

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen sant!
Tummen upp!
2014-10-04

    ej medlem längre
Det går inte att vara alla till lags, vi är ju alla så olika...
2014-10-04

    ej medlem längre
Men det krävs självinsikt för att förstå det..den har du.
2014-10-04

  louisegirl
Exakt..
Jättebra skrivet!
2014-10-04

  ~Snöflinga~
Kort och helt mitt i prick!
2014-10-04

    ej medlem längre
Sanningens ord, bra!
2014-10-04

  Per "Läsaren" Sörqvist
vi kommer till den grundläggande frågan "Vem Är Jag".
Bra skrivet.
2014-10-04

  Lehva VIP
Så sant. Bra skrivet.
2014-10-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra text! Numera är jag mig själv. Men det fordrades mycket arbete innan dess.
2014-10-04

  Palett
Bra formulerad sanning !
2014-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP